Platforma za progres - Tešanj

img

Mladi Emir Galijašević nosilac kandidatske liste u Tešnju!

Općinski odbor Platforme za progres Tešanj danas je upriličio promociju kandidata za Općinsko vijeće Tešanj.

Prisutnima se najprije obratio predsjednik Općinskog odbora Platforme za progres Tešanj Emir Galijašević i prisutne iskre i građane upoznao sa radom i aktivnostima članova Platforme u proteklom periodu.

Član Općinskog odbora i kandidat Platforme Sedin Omerbašić prisutne je upoznao sa programom i ciljevima Platforme za progres u Tešnju naročito ističući brigu o potrebama građana i principima vezanim za mlade, znanje, poštenje i odgovornost.

Nakon što je promovisano sedam kandidata za OV Tešanj na predstojećim lokalnim izborima, prisutnim članovima i građanima obratili su se i predsjednik Regionalnog odbora regije Sava prof. dr. Aljo Mujčić i predsjednik Platforme za progres, prof. dr. Mirsad Hadžikadić.

Kandidatska lista u Tešnju broji sedam članova: Emir Galijašević, Damira Čamdžić, Sanel Kašibović, Ehlimana Ahmetović, Sedin Omerbašić, Nermina Čajić i Admir Karamović.

Građanima Tešnja je poručeno da je vrijeme da preuzmu odgovornost i budu odlučni na putu do promjena koje će se desiti vrlo brzo. Do svih nas je da budemo dio tih promjena!

Iz Gradskog parka je poručeno da Tešanj zaslužuje progres!

Do nas je!