Platforma za progres - Centar Sarajevo

img

Kandidatima Platforme za progres Centar ispred Vječne vatre pridružio se predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić

Večeras su kandidati Platforme za progres ispred Vječne vatre razgovarali sa građanima i upoznali ih sa radom i programom Općinskog odbora Platforme za progres Centar.

Reakcije građana su bile pozitivne, a kandidatima se na njihovo veliko zadovoljstvo pridružio i predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić koji je ukazao na važnost uključenosti građana u političke procese, a kandidatima je čestitao na hrabrosti i odgovornosti koju su preuzeli.

Maida Gabela, nosilac kandidatske liste Platforme za progres Centar, poručila je da će svi članovi I kandidati nastaviti sa svojim aktivnostima, a da će se zvanično predstavljanje kandidata održati početkom novembra.

Kandidati su odlučni u svojim nakanama da naprave progres u Centru, a svoj rad će nastaviti zasnivati na principima Platforme, stavljajući u fokus neposredne razgovore sa građanima i predstavljanje rješenja za probleme u ovoj općini.

Neformalnom druženju su, pored predsjednika Platforme, prisustvovali predstavnici Centralnog ureda, članovi Predsjedništva Drago Đorđić i Nejira Sarajlić, izvršni direktor Platforme Sejfudin Hodžić i predsjednik Izbornog štaba Lana Bečiragić.

Do nas je i u Centru!