Mostar je Platforma za progres Bosne i Hercegovine!

img

Skup je održan uz poštivanje svih epidemiloških mjera na kojem su se predstavili svi kandidati sa kandidatskih listi ispred Platforme za progres za Grad Mostar.

Danas su sa tvrđave Herceg Stjepana Kosače poslane snažne poruke kandidata Platforme za progres Mostar.

Uspon ka tvrđavi je predvodio prof. dr. Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres, a sa mostarskim iskrama tu su još bili i Sejfudin Hodžić, izvršni direktor Platforme, predsjednica Regionalnog odbora Regije Neretve, Zejna Šanjević - Kussmaul, kao i predsjednik Gradskog odbora Mak Mehić.

Kandidati Platforme za progres na Lokalnim izborima u Mostaru su odlučni i hrabri i spremni da donesu progres i da svojim znanjem naprave #NoviMostar .

#GlasajBola - poručili su i pozvali svoje sugrađane da svojim građanskim pravom učine najbolje za Mostar nakon toliko godina.

Kandidatske liste po izbornim jedinicama čine sljedeći kandidati:

Gradska lista

Senad Ramadanović

Zejna Šanjević Kussmaul

Amna Popovac

Meliha Gekić Lerić

Deni Brkan

Sandi Duraković

Elvis Čolić

Stari Grad

Mak Mehić

Kimeta Mustafić Dilberović

Aida Ovčina

Jugoistok

Irma Kajan

Almin Pilav

Elmin Drljević

"Mostar je platforma za progres Bosne i Hercegovine. On je srž naše države i ne smijemo više dozvoliti podjele. O važnosti Mostara govorimo od našeg osnivanja i uvijek ćemo zagovarati naše principe pri našem djelovanju kako u ostalim, tako i u ovom gradu.", kazao je predsjednik Hadžikadić građanima Mostara na Kuli Herceg Stjepana Kosače.

Skup je protekao u skladu sa svim novodonešenim mjerama nadležnog Kriznog štaba, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera i uz maksimalnu odgovornost prisutnih građana.