U Bihaću održana Osnivačka skupština Platforme za progres

img

Izabrani su članovi Gradskog odbora, predstavnici Regionalnog odbora i Regionalne skupštine za regiju Una.

Iskre Bihaća su 29.aprila proširile svoj plamen!

U sali Muzeja AVNOJ-a, 29.aprila 2019. godine održana je Osnivačka skupština Platforme za progres Grad Bihać.

Predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić, prisutnima se obratio video porukom i svim izabranim kandidatima poželio mnogo sreće i uspjeha u budućem radu.

Nakon ispunjavanja svih uslova, prisutni su imali priliku izabrati kandidate za koje smatraju da su najbolji, pa su tako u Gradski odbor Grada Bihaća izabrani: Hatić Hasan - predsjednik GO, Hajrulahović Mirela - potpredsjednica GO, te članovi: Imširović Ines, Ahmetović Alen, Rizvić Emrah, Velić Emir i Čirić Samira. 

Izabrani predstavnici Platforme za progres Bihać za Regionalnu skupštinu - Regija "Una" su Saračević Mirza i Kečanović Mirsad. 

Enis Džanić je izabrani predstavnik za Regionalni odbor regije Una.

Nakon Osnivačke skupštine Platforme za progres održane u Bihaću, svi članovi su svjesni da je sada potrebno djelovati i više i jače kako bi se ideja Platforme razvila i kako bi svojim angažmanom doprinijeli u stvaranju boljeg života u zajednici u kojoj žive. 

Odlukom Predsjedništva Platforme za progres na sjednici održanoj 21. septembra 2019. godine Mirsad Kećanović je izabran za novog koordinatora ove regije.