Održana press konferecija Platforme za progres povodom 2. Skupštine u Banjaluci

img

Banjaluka

U povodu 2. Skupštine Platforme za progres koja će se održati u Banja Luci, danas je organizovana press konferencija na kojoj su organizatori predstavili dio programa Skupštine.

U povodu 2. Skupštine Platforme za progres koja će se održati u Banja Luci, danas je organizovana press konferencija na kojoj su organizatori predstavili dio programa Skupštine.

Na konferenciji su pored predsjednika Platforme Mirsada Hadžikadića, govorili i članovi Predsjedništva, Sanel Šarić, Mirsad Kečanović, Rešid Dževdetbegović, ali i predstavnici regije Vrbas, Anes Hasaković i Adis Hafizović, kao i članica iz Dijaspore Zumreta Kozlica i članica Organizacionog tima 2. Skupštine Platforme za progres Džana Berkovac.

Predstavnici regije Vrbas poručili su da je Banjaluka spremna za ovaj historijski događaj i da su ponosni na trud koji su članovi organizacionog odbora uložili kako bi svi koji dođu na 2. Skupštinu dugo pamtili ovaj dan.

Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme je istakao važnost održavanja ovog događaja.

Ponosni smo na zainteresovanost i odziv velikog broja naših članova koji će aktivno učestvovati u radu Skupštine, kao i na odluku da se Skupština održava u Banjaluci. Prvi put u Bosni i Hercegovini bit ćemo svjedoci elektronskog glasanja što je odličan poklon državi uoči njenog rođendana”, kazao je Hadžikadić.

Predsjednici regija su govorili o stanju u njihovim regijima, entuzijazmu delegata i kandidata koji su zaista spremni za promjene u Bosni i Hercegovini.

Anes Hasaković iz regije Vrbas, potvrdio je na konferenciji da je sve spremno za održavanje 2. Skupštine Platforme za progres.

“Nama kao domaćinima, bila je velika čast da se ova Skupština održi u Banja Luci. U pethodnih par mjeseci, puno se radili mogu reći da je ova Skupština i jedan veliki hepeninig koji će se održati u Banjaluci”, rekao je Hasaković.

Druga Skupština Platforme za progres održava se sutra (nedelja) u Banjaluci, u Banjalučkom velesajmu sa početkom u 12 sati.