Otvaranje izborne kampanje

img

Dom mladih Skenderija

Dragi građani,

Pozivamo vas na javno otvaranje izborne kampanje Koalicija Država, koje će se održati u petak, 02.09.2022. godine u Domu mladih, s početkom u 18:00 sati.

Koalicija Država, na principima i programu zasnovana, kroz obraćanja svojih predstavnika, javnosti će predstaviti svoju viziju, način budućeg djelovanja i nova lica na bh. političkoj sceni.
Na otvaranju izborne kampanje, prisutnima će se, pored rukovodstva stranaka članica koalicije, obratiti i kandidati iz različitih dijelova države, kao i prof. dr. Mirsad Hadžikadić, kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Koalicija Država je jedna od rijetkih političkih opcija u prethodnih nekoliko decenija koja je odlučila ostaviti parcijalne i stranačke interese po strani i nastupiti na izborima sa zajedničkim listama na svim nivoima vlasti.

Mi vjerujemo da samo zajedničkim i programskim djelovanjem zdravih snaga u Bosni i Hercegovini može doći do istinskih promjena u društvu.

RED. RAD. MIR. je slogan ove koalicije. To je ujedno i naziv našeg programa koji smo predstavili javnosti. Ove tri riječi oslikavaju ono što jesmo, za šta ćemo se zalagati i šta nudimo.

Dragi građani, još jednom vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj i da zajedno učinimo prvi korak na putu do pravedne, efikasne i stabilne Bosne i Hercegovine.