Devet kandidata u Hadžićima donosi promjene!

img

Danas je predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić posjetio Hadžiće i sa kandidatima razgovarao o aktivnostima i Lokalnim izborima.

Šetnjom kroz Hadžiće kandidati su razgovarali sa građanima o problemima i rješenjima za ovu općinu.

 

Kandidatska lista ima devet kandidata, a nosilac liste je Almin Bašić koji je u ime svih kandidata kazao da je ovo prvi korak ka promjenama u Hadžićima, te da ih je potrebno još kako bi Hadžići doživjeli progres. Uz Almina kandidatsku listu čine: Samira Bešlija, Almedina Ćatić, Izet Memić, Suad Đozić, Nermina Kafedžić, Admir Đelmo, Adin Dželilović i Elma Sejmenović.

Drago Đorđić, predsjednik Regionalnog odbora regije Bosna je govorio o razvoju Platforme u Hadžićima i izrazio zadovoljstvo što ima priliku da radi sa ovim ljudima. "Neću vam željeti sreću, nego uspjeh, sreću želim onima koji ne budu glasali za vas.", dodao je Đorđić.

"Vi ste za mene otkriće, iznenađenje i zaista nemam riječi da opišem osjećaj zadovoljstva koji imam dok sam ovdje.", kazao je Mirsad Hadžikadić koji je kandidatima čestitao na hrabrosti, odlučnosti i želji za promjenama.

Nakon današnje posjete zaključeno je da su kandidati u Hadžićima sposobni i kvalitetni ljudi kojima treba ukazati povjerenje!

Do nas je i u Hadžićima!