Mirsad Kečanović izabran za predsjednika Regionalnog odbora regije Una

Održana Osnivačko-izborna skupština regije Una

Hotel Park u Bihaću je svjedočio širenju plamena iskri regije Una!

05. novembra 2019. godine u sali hotela Park u Bihaću održana je Osnivačko-izborna Skupština regije Una na kojoj su se prisutni članovi i simpatizeri Platforme mogli upoznati sa dosadašnjim aktivnostima u ovoj regiji, ali i saznati način na koji se bira rukovodstvo svih regija Platforme za progres, pa tako i regije Una.

Delegati regije Una imali su priliku izabrati predsjednika Regionalnog odbora ove regije, kao i delegate za 2. Skupštinu Platforme za progres koja će se, podsjećamo, održati 24. novembra 2019. godine u Banjaluci.

Nakon predstavljanja svih kandidata, delegati su izabrali Kečanović Mirsada za predsjednika Regionalnog odbora regije Una, a svoje povjerenje za delegate na 2. Skupštini Platforme za progres ukazali su: Hajrulahović Mireli, Hasanagić Aladinu, Saračević Adnanu, Smajić Denisu, Botonjić Ismetu, Delić Mirzi, Hadžiabdić Fuadu, Velić Emiru, Kečanović Fuadu i Ahmetović Alenu.

Podršku iskrama regije Una pružili su koordinator za Dijasporu Sanel Šarić, predstavnik Mladih Tarik Halilović, predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić, ali i iskre iz drugih regija.

Regija Una je spremna za promjene!