SAOPŠTENJE: Osnivačka skupština pokreta Platforma za progres zakazana za 25. novembar

img

Pokret Platforma za progres zakazuje osnivačku skupštinu

Platforma za progres otvorena je za pojedince kao i za stranke i biti će koncipirana na način da omogući pridruživanje i koordinaciju sa strankama koje prihvataju naše principe i program

Na osnovu desetina hiljada zahtjeva i molbi simpatizera pokreta koji je pokrenula Platforma za progres u Bosni i Hercegovini, obavještavamo javnost da će osnivačka skupština pokreta Platforma za progres biti održana 25. novembra 2018. godine.

Platforma za progres otvorena je za sve pojedince koji prihvataju naše principe i program i kojim je stalo do države Bosne i Hercegovine. Takođe, Platforma za progres otvorena je i za stranke i biti će koncipirana na način da omogući pridruživanje i koordinaciju sa strankama koje prihvataju naše principe i program.

Platforma za progres će javnost blagovremeno obavijestiti o detaljima vezanim za osnivačku skupštinu pokreta. Poziv za pristupanje pokretu će biti objavljen na https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic, a registracija će se vršiti putem elektronskog formulara na https://mirsadhadzikadic.ba.

Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres